Välkommen till en spännande tävlingshelg i Nässjö! LÖRDAG: Singelmixstafett, inskjutning kl. 16.00. Deltagande räknas i SydCupens föreningstävling. SÖNDAG: Distanstävling SydCup 1, inskjutning kl. 8.30. SUGEN PÅ FLER TÄVLINGAR? Under lördag förmiddag finns det möjlighet att tävla i längdskidor i Aneby ca 25 km från Nässjö. Länk til anmälan: https://ssfta.skidor.com/?district=538§orCode=CC BOENDE: Bokningskod för boende på Hotell Högland respektive Lövhult "Nässjö Träffen 2025".
Class | Birth year | Discipline | |
---|---|---|---|
Damer Senior | 2002 or earlier | Distans | |
Damer 18-22 | --- | --- | |
Damer 16-17 | --- | --- | |
Flickor 14-15 | 2010 - 2011 | Distans | |
Flickor 12-13 | 2012 - 2013 | Distans | |
Flickor 10-11 | 2014 - 2015 | Distans | |
Flickor Nybörjare | --- | Distans | |
Herrar Senior | 2002 or earlier | Distans | |
Herrar 18-22 | --- | --- | |
Herrar 16-17 | --- | --- | |
Pojkar 14-15 | 2010 - 2011 | Distans | |
Pojkar 12-13 | 2012 - 2013 | Distans | |
Pojkar 10-11 | 2014 - 2015 | Distans | |
Pojkar Nybörjare | --- | Distans |
Tyvärr går det ännu inte att ange deltagarnas namn vid anmälan av stafettlag i SportTA. VID ANMÄLAN AV KOMPLETT LAG, STEG 1: Anmäl endast Lagnamn här i SportTA enligt formeln ”Förening + lagets nummer” (tex Nässjö SKI Lag 1). STEG 2: Fyll i detta formulär: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdlE5NbMeLe8mSHV1Y6ejjiDJVDEz4Pb48PaxwoT8cX8H0New/viewform?usp=dialog VID ANMÄLAN AV DELTAGARE UTAN KOMPLETT LAG: Anmäl deltagaren i "Singelmix utan eget lag" här i SportTA. Skicka ett mejl till tavling@nassjoski.se om deltagaren INTE ska skjuta med samma vapentyp (krut/luft) som på söndagens distanstävling.
Class | Birth year | Discipline | |
---|---|---|---|
Singelmix D/H 16+ | --- | --- | |
Singelmix F/P 12-15 | --- | --- | |
Singelmix F/P 10/11 | --- | --- | |
Singelmix utan eget lag D/H 16+ | --- | --- | |
Singelmix utan eget lag F/P 12-15 | --- | --- | |
Singelmix utan eget lag F/P 10-11 | --- | --- |
We only use cookies necessary to make the website work well for you. By continuing to browse on this site, you agree to our use of cookies.